ΤΟ Ι.Ε.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΣΤΟ Α΄ Κ.Α.Π.Η. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΤΟ Ι.Ε.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΣΤΟ Α΄ Κ.Α.Π.Η. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι γυναίκες – μέλη του Α΄ Κ.Α.Π.Η. Γιαννιτσών Δήμου Πέλλας τις ασκούμενες κομμωτικής του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Γουμένισσας στον χώρο του Α΄ Κ.Α.Π.Η. επί της οδού Σοφούλη 3 στον Πεζόδρομο. Οι ασκούμενες υπό το άγρυπνο βλέμμα και με την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας, κας Σταυρούλας Μωϋσιάδου, κατέβαλλαν αφιλοκερδώς κάθε δυνατή προσπάθεια, ικανοποιώντας με χαρά και προθυμία τις επιθυμίες των γυναικών – μελών του Α΄ Κ.Α.Π.Η. Γιαννιτσών.

Ευχαριστούμε θερμά την Εκπαιδεύτρια, κα Σταυρούλα Μοϋσιάδου, για την πρωτοβουλία της να προτείνει στην Διοίκηση του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας την συγκεκριμένη δράση, και τους ασκούμενους για τον χρόνο τον οποίο αφιέρωσαν στα γυναικεία μέλη του Α΄ Κ.Α.Π.Η. Πέλλας.

Comments
ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. σημαίνει Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου επιχορηγούμενο από τον Δήμο Πέλλας και περιλαμβάνει όλα τα Κ.Α.Π.Η. και όλους τους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.