ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» Έτους 2020 – 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» Έτους 2020 – 2021

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 

ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

 Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας

& Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας            

Ταχ. Δ/νση: Κολοκοτρώνη 18 Τ.Κ. 58100

Πληροφορίες :Προϊστάμενες προσχολικής αγωγής

Τηλέφωνο: 23820 21313-2382028526

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               Α     Ν     Α   Κ    Ο    Ι   Ν   Ω    Σ    Η

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ   ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»

Έτους 2020 – 2021

Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς

Σας ενημερώνουμε ότι  ξεκινούν οι αιτήσεις για τη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για δωρεάν φιλοξενία των παιδιών που αφορά τους Παιδικούς Σταθμούς, για το σχολικό έτος 2020-2021.

Από  Παρασκευή 17 Ιουλίου2020 έως  και την Τετάρτη 5 Αυγούστου2020,.

Με την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr-paidikoi.eetaa.gr)

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων(κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες ( οι μισθωτές, οι αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες-οι.

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία Α.με.Α. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher)προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις Προϊστάμενες προσχολικής αγωγής

Τηλέφωνο: 23820 21313 /2382028526

 

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α Δήμου Πέλλας

 

Νικόλαος Βαλνάρης

 

 

 

 

 

Comments
ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. σημαίνει Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου επιχορηγούμενο από τον Δήμο Πέλλας και περιλαμβάνει όλα τα Κ.Α.Π.Η. και όλους τους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.