ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΛΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΛΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΛΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Θα ήθελα να ευχηθώ  καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους  παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πέλλας, όπως και στους γονείς που μας εμπιστεύονται την ασφάλεια, την κοινωνικοποίηση , αλλά και την χαρά της πρώτης μάθησης των παιδιών τους.

Εύχομαι επίσης καλή σχολική χρονιά σε όλο το παιδαγωγικό προσωπικό, το προσωπικό καθαριότητας και τους μάγειρες όλων των παιδικών σταθμών του Δήμου μας καθώς και σε  όλους τους διοικητικούς συνεργάτες μου.

Σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο σαν και αυτή που διανύει όχι μόνο η χώρα μας αλλά και όλη η ανθρωπότητα , ο Δήμος Πέλλας και το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. συνεχίζουν την προσπάθεια  αναβάθμισης των Δομών που φιλοξενούν τα παιδιά μας με γνώμονα την υγεία , την ασφάλεια και την σωστή φιλοξενία όχι μόνο των μικρών μας φίλων αλλά και όλου  του προσωπικού του νομικού προσώπου.

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε την πρώτη βδομάδα να καθαριστούν και να απολυμανθούν όλοι οι παιδικοί σταθμοί και να εφοδιαστούν με όλα τα είδη που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο .

Δεν φοβόμαστε , προστατευόμαστε και τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας .

 

Καλή σχολική χρονιά!

 

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.

Νικόλαος Βαλνάρης 

 

 

Comments
ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. σημαίνει Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου επιχορηγούμενο από τον Δήμο Πέλλας και περιλαμβάνει όλα τα Κ.Α.Π.Η. και όλους τους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.