ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΛΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΛΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Θα ήθελα να ευχηθώ  καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους  Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πέλλας, όπως και στους γονείς που μας εμπιστεύονται την ασφάλεια, την κοινωνικοποίηση τους, αλλά και την χαρά της πρώτης τους μάθησης.

Εύχομαι επίσης καλή σχολική χρονιά στους Νηπιαγωγούς, τους Βοηθούς Νηπιαγωγών,  το Προσωπικό Καθαριότητας και τους Μάγειρες όλων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας καθώς και σε  όλους τους Διοικητικούς Συνεργάτες μου.

Σε μια από τις δυσκολότερες οικονομικές  περιόδους που διανύει η χώρα μας, ο Δήμος Πέλλας και το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. συνεχίζουν την προσπάθεια αναβάθμισης των Δομών που φιλοξενούν τους μικρούς μας φίλους με γνώμονα την ασφάλεια και την σωστή φιλοξενία τους.

Στο σύνολο τους οι Δομές μας υπέστησαν παρεμβάσεις, άλλοτε ήπιες και άλλοτε ριζικές, όπου κρίθηκε απαραίτητο, ώστε να καταστούν ασφαλέστερες και πιο λειτουργικές.

Δεν περιοριστήκαμε όμως στους ήδη υπάρχοντες Σταθμούς. Παράλληλα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι προστέθηκαν στις προϋπάρχουσες Δομές του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α., ένα Βρεφικό Τμήμα, ένα Τμήμα για Νήπια με Αναπηρία (ΑΜΕΑ), αλλά και ένα Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών δυσλειτουργικών οικογενειών.

Για πρώτη φορά γίνεται πραγματικότητα στο Δήμο μας η παροχή τέτοιου είδους Κοινωνικών Υπηρεσιών οι οποίες έχουν ως αποδέκτες το παιδί και την οικογένεια.

 

Καλή σχολική χρονιά!

 

 

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.

Νικόλαος Βαλνάρης 

 

Comments
ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. σημαίνει Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου επιχορηγούμενο από τον Δήμο Πέλλας και περιλαμβάνει όλα τα Κ.Α.Π.Η. και όλους τους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.