ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Το κέφι σκόρπισαν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Πέλλας στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας.

   Σε γιορτινό κλίμα παρουσία της Δημοτικής Αρχής, της Διοίκησης του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. και δεκάδων μελών και φίλων των Κ.Α.Π.Η.  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018, η καθιερωμένη ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Κ.Α.Π.Η. Πέλλας. Την εκδήλωση καλωσόρισε ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας, κ. Νικόλαος Βαλνάρης, και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι δράσεις των Κ.Α.Π.Η. θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, επιδεικνύοντας ευαισθητοποίηση στην Τρίτη Ηλικία. Ο Δήμαρχος Πέλλας από το βήμα εξέφρασε τον σεβασμό στην Τρίτη ηλικία και πως θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις των Κ.Α.Π.Η., δίνοντας πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.

   Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μία μεγάλη γιορτή με πολύ χορό, κέφι και γλέντι, καθώς αποδεικνύεται πως η χαρά που νιώθουμε για την ζωή δεν έχει ηλικιακό περιορισμό. Σημαντικός αρωγός για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στάθηκε για άλλη μία φορά η Διοίκηση του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας, εξασφαλίζοντας δωρεάν μετάβαση των μελών και φίλων των Κ.Α.Π.Η. από άλλες Δημοτικές Ενότητες. Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε η ευκαιρία σε μέλη απομακρυσμένων Δημοτικών Ενοτήτων όπως Πέλλας, Κύρρου, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κρύας Βρύσης να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

   Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας, κος Νικόλαος Βαλνάρης, σε μία συμβολική –  από την πλευρά της Διοίκησης –  κίνηση ευχαρίστησε την συνταξιοδοτηθείσα και επί 30 – ετίας υπάλληλο και προϊσταμένη του Κ.Α.Π.Η., κ. Αικατερίνη Σαρηπαλόγλου, για την προσφορά και το έργο της στην Υπηρεσία των Κ.Α.Π.Η.. Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων της απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα με τις ευχές όλων να την συνοδεύουν.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Χρήστος Πασσαλής, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Γυριχίδης, Παναγιώτης Κερασόπουλος, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Νικόλαος Σαμόπουλος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και αρμόδιος για την Δημοτική Αστυνομία, κ. Αθανάσιος Επιτροπάκης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Π. ( Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας ), κ. Απόστολος Φάκας, οι πρώην πρόεδροι του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. , κ. Μαρία Μαντζούκη και κ. Νικόλαος Σκορδής ( και νυν Δημοτικός Σύμβουλος ), ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, κ. Απόστολος Ασλανίδης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας. Επίσης παριστάμενος ήταν ο πολιτευτής και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσιος Σταμενίτης συνοδευόμενος από την σύζυγο του, κ. Γεωργία Γκίκα.

   Η εκδήλωση διήρκησε έως το απόγευμα με τις ευχές και ευχαριστίες των παρευρισκόμενων οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.


 

 

 

 

SONY DSC

ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. σημαίνει Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου επιχορηγούμενο από τον Δήμο Πέλλας και περιλαμβάνει όλα τα Κ.Α.Π.Η. και όλους τους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.