ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1ου ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1ου ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Πέλλας και το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Πέλλας είναι έτοιμος να ανοίξει τις πύλες του στους μικρούς μας φίλους, ηλικίας από 8 μηνών έως 2,5 ετών, αμέσως μόλις τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέψουν το άνοιγμα των σχολείων.

Η δομή διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, στα πλαίσια των προδιαγραφών που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις. Το ωράριο λειτουργίας της θα είναι από τις 7.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. ενώ είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” (ΕΣΠΑ ).

Στο ίδιο χώρο αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα και η απογευματινή δομή δημιουργικής απασχόλησης και ημερήσιας φροντίδας παιδιών ηλικίας από 6 έως 12 ετών καθώς και μία νέα δομή για παιδιά ΑμΕΑ προσχολικής ηλικίας .

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.

ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΛΝΑΡΗΣ

Comments
ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. σημαίνει Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου επιχορηγούμενο από τον Δήμο Πέλλας και περιλαμβάνει όλα τα Κ.Α.Π.Η. και όλους τους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.