ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στις 15-1-2024 δεχθήκαμε τηλεφωνικές καταγγελίες από προμηθευτές του πρώην Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. του Δήμου Πέλλας, σχετικά με  τηλεφωνήματα που δέχονται από επιτήδειους, οι οποίοι τους δηλώνουν ότι τηλεφωνούν εκ μέρους του ταμείου του Δήμου Πέλλας  και τους ζητούν στοιχεία και τελευταία ψηφία κωδικών για να αποκτήσουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή προφασιζόμενοι ψευδώς κάποιο λογιστικό λάθος ή το ότι εξοφλήθηκαν δύο φορές,  ζητώντας την επιστροφή χρημάτων μέσω τραπεζικών εμβασμάτων. Επικαλούνται  λεπτομέρειες για τιμολόγια, πληρωμές χρηματικών ενταλμάτων, ονόματα υπαλλήλων κ.λ.π. τις οποίες πληροφορούνται από τις αναρτήσεις που γίνονται στη Διαύγεια.

Για το λόγο αυτό πρέπει οι πολίτες να μη δίνουν κωδικούς λογαριασμών τους και να μην πατούν σε κανένα σύνδεσμο από αυτόν που τους ζητούν .

Σε κάθε περίπτωση οι προμηθευτές θα πρέπει να μη διστάζουν να επικοινωνούν με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας  αν αντιληφθούν κάποιο παρόμοιο περιστατικό.

 

Comments
ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. σημαίνει Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου επιχορηγούμενο από τον Δήμο Πέλλας και περιλαμβάνει όλα τα Κ.Α.Π.Η. και όλους τους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.