ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση από τα μέλη Κ.Α.Π.Η. όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας ( Γιαννιτσών, Πέλλας, Κρύας Βρύσης, Κύρρου και Μεγάλου Αλεξάνδρου ) οι καθιερωμένες ετησίως ημερήσιες μετακινήσεις στην Θάλασσα. Ο προορισμός για την φετινή χρονιά ήταν η Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας όπου  δόθηκε στα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Πέλλας η δυνατότητα να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα. Οι μετακινήσεις για τα εγγεγραμμένα μέλη των Κ.Α.Π.Η. ήταν δωρεάν και σημαντικός αρωγός στάθηκε για άλλη μία φορά το ΚΕ.Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Πέλλας, ο Πρόεδρος, κος Νικόλαος Βαλνάρης, και αδιαμφισβήτητα η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος, κος Γρηγόρης Στάμκος.

Τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Πέλλας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. και τον Δήμο Πέλλας για την σημαντική αυτή παροχή και ευελπιστούν στην συνέχιση τέτοιου είδους δράσεων προς όφελος των μελών Κ.Α.Π.Η.

 

Comments
ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. σημαίνει Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου επιχορηγούμενο από τον Δήμο Πέλλας και περιλαμβάνει όλα τα Κ.Α.Π.Η. και όλους τους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.