3ος Παιδικός Σταθμός Γιαννιτσών – Ιούνιος 2023

3ος Παιδικός Σταθμός Γιαννιτσών – Ιούνιος 2023

 

Ο Ιούνιος ξεκίνησε με μια ξεχωριστή ημέρα κατά την οποία τιμήσαμε τους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Μαζί με τα παιδιά, φτιάξαμε όμορφα δώρα για την Ημέρα του Πατέρα. Με τις ζεστές θερμοκρασίες ήρθαν και οι καλοκαιρινές μας κατασκευές! Τα παιδιά βούτηξαν στον πολύχρωμο κόσμο των υλικών χειροτεχνίας. Από πολύχρωμα Παγωτά μέχρι δροσιστικά καρπούζια, τα πάντα υπήρχαν. Οι ομαδικές χειροτεχνίες δεν προώθησαν μόνο τις λεπτές κινητικές δεξιότητες των παιδιών, αλλά και τη φαντασία  και τη χαρά τους για δημιουργικό σχεδιασμό. Η καλοκαιρινή περίοδος μας ενθάρρυνε να περνάμε τον περισσότερο χρόνο στην αυλή. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βγουν έξω για να παίξουν με την άμμο και με τις ρόδες.

Ο Ιούνιος ήταν ένας υπέροχος μήνας διασκέδασης και μάθησης είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόοδο και τον ενθουσιασμό των παιδιών μας. Ανυπομονούμε ήδη για όλα όσα μας επιφυλάσσει ο Ιούλιος και είμαστε ενθουσιασμένοι για περισσότερες συναρπαστικές περιπέτειες!

 

ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας

Το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. σημαίνει Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου επιχορηγούμενο από τον Δήμο Πέλλας και περιλαμβάνει όλα τα Κ.Α.Π.Η. και όλους τους Παιδικούς Σταθμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πέλλας.